Accessoires

Accessoires

Uw (nieuwe) televisie heeft veel opties, maar het geluid is bijvoorbeeld niet zoals het geweest is. Dit komt doordat ze platter zijn geworden en er dus minder ruimte is voor de speakers. Veel mensen kopen daarom een los speakersysteem bij hun televisie. Deze moet natuurlijk wel aangesloten worden, maar hoe? Hieronder hebben wij een aantal accessoires op een rijtje gezet die belangrijk kunnen zijn voor het aansluiten van bijvoorbeeld apparatuur of meer.

Blu-ray

Van de videoband naar de DVD, van de DVD naar Blu-ray. Om maximaal van de hoge beeldkwaliteit van uw televisie te kunnen genieten, is een Blu-ray speler nodig. Deze zijn er met en zonder 3D-weergave. Let er wel op dat wanneer u voor een 3D Blu-ray speler kiest er een speciale HDMI-kabel nodig is en dat uw televisie dit natuurlijk ondersteunt.

HDMI

Vroeger werd alles met SCART aangesloten, maar tegenwoordig met HDMI. Een SCART-kabel kan een analoog signaal verzenden waar een HDMI-kabel een digitaal signaal kan verzenden. Met digitale televisie is het dan ook aan te raden om voor HDMI te gaan zodat u optimaal kunt genieten van de beeldkwaliteit.

Muurbeugel

U kunt ervoor kiezen om uw televisie met een muurbeugel aan de muur te hangen. U heeft dan de mogelijkheid om deze vast of beweegbaar aan de muur te hangen. Voor de opties staan wij u graag te woord in onze showroom.

Universele afstandsbediening

Heeft u veel apparaten thuis met als gevolg dat u steeds de verkeerde afstandsbediening pakt? Wij hebben universele afstandbedieningen om u van dit probleem af te helpen.

Terug naar overzicht

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag hieronder en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij leveren onder andere deze merken:

Miele

Bosch

Philips

Samsung

Sony

Siemens

Beko

Scanpart

Hobart

Vogels

Cambridge audio

Miele

Bosch

Philips

Samsung

Sony

Siemens

Beko

Scanpart

Hobart

Vogels

Cambridge audio

Ontwerp: Pach Design Realisatie: Jacob van Dam ICT