Professionele apparatuur

  • Professioneel


Miele, Hobart, Samsung en Liebherr zijn de voornaamste merken in ons assortiment. Bent u op zoek naar professionele apparatuur zoals een wasmachine, wasdroger, vaatwasser of andere apparaten, dan helpen wij u graag verder. Bent u benieuwd wat wij precies kunnen leveren? Kom gerust langs in onze showroom of stel uw vraag via het contactformulier.

Professionele wasmachines, wasdroger en vaatwassers

Voor de professionele apparaten komen diverse bedrijven naar ons toe. Wij voorzien bijvoorbeeld een aantal zorgcentra van professionele wasmachines en wasdrogers. Wij kunnen alles verzorgen; van het leveren tot aan het volledig installeren van de apparaten. Ook wanneer er nog geen aansluitingen aanwezig zijn, kunnen wij dit voor u regelen. Wilt u meer weten over wat wij kunnen? Kom langs of neem contact met ons op.

  • Professioneel TV

 

Samsung Smart Signage Flatscreen

Met de professionele Samsung Smart Signage Flatscreen kunt u uw eigen programma 'uitzenden'. Door middel van de bijgeleverde software kunt u zelf bepalen wat er op de flatscreen te zien zal zijn voor uw klanten. Doordat het ook met uw smartphone kunt bedienen, is het plaatsen van bijvoorbeeld een speciaal middagmenu in een paar tikken geregeld. U kunt ook gewoon een normale voetbalwedstrijd uitzenden met daarnaast een speciale actie die alleen tijdens die wedstrijd geldt. Interesse? Kom gerust langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Stel uw vraag hieronder en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij leveren onder andere deze merken:

Miele

Bosch

Philips

Samsung

Sony

Siemens

Beko

Scanpart

Hobart

Vogels

Cambridge audio

Miele

Bosch

Philips

Samsung

Sony

Siemens

Beko

Scanpart

Hobart

Vogels

Cambridge audio

Ontwerp: Pach Design Realisatie: Jacob van Dam ICT